Szécsényi Zsuzsanna

Kozmetikus, testkezelő, okleveles svéd masszőr.

Szerencsésnek mondhatom magamat, mert azon kevesek közé tartozom, akik azzal foglalkozhatnak, ami a szenvedélyük. Kisgyermek korom óta kozmetikusnak készültem, de csak 34 évesen szakmaváltóként jutottam el a célom megvalósításához.
Biokozmetikusként, a szépség és az egészség harmóniáját vallom.

Vendégeim biztosak lehetnek benne, hogy a kezeléseket kizárólag a legtisztább és legtermészetesebb kozmetikumokkal végzem. Az általam használt minőségi magyar és francia biokozmetikumok hatékonysága kimagasló. Szolgáltatásaim között a hagyományos kozmetikai kezeléseken kívül a Pre- és az Anti-Aging, bőrharmonizáló és luxus kezelések (Hyamátrix Hyaluronplasztika, Green Peel gyógynövényes mélyhámlasztás) egyaránt megtalálhatóak. A cukorpasztás szőrtelenítés a személyes kedvencem, mert a szőrtelenség érzését egy teljesen új dimenzióba emeli.
Emellett 10 éve foglalkozom intenzíven relaxáló, frissítő, közérzetjavító masszázzsal.

Az egészséges életmód jegyében a masszázshoz csak natúr bázisú és illó olajokat használok.
A masszázs mellett nagy szerelmem a testszobrászat az alakformálás.
A Dr. Wiener aromaterápiás testtekercselés, valamint a manuális cellulit masszázs kúraszerű alkalmazásával jelentős eredményeket értünk el vendégeimmel közösen, melyek centiméterben és kilóban egyaránt mérhetőek.

Az általam alkalmazott lávaköves masszázs, a csokoládés kényeztető kezelés, az aromaterápiás svéd masszázs, a különböző relaxációs masszázstechnikák a talpmasszázs és a különböző szépség megőrző, testszobrász kezelések is a testi – lelki harmónia jegyében a léleknek megnyugvását és a test feltöltődést célozzák meg.

Árak
+36 20 955 2029
biokozmetikusom.hu

Bóka Viktória

Kozmetikus

Legfőbb hitvallásom, hogy az egészség és a szépség elválaszthatatlanok egymástól. Éppen ezért nagyrészt természetes, magas minőségű alapanyagokkal dolgozom. (Biola Organic Skincare, Phyt’s Naturo- Esthetique)
Szerencsésnek érzem magam, mert elmondhatom: A szakmám a hobbim is egyben. Legkedvesebb és legerősebb irányvonalam a tisztító, anti-ageing kezelések és masszázs. A luxus anti- ageing kezelések közül nagy szerelmeim a Hyamatrix kezelések, melyek azonnali és tartós eredményt garantáltnak.

Szeretek emberekkel foglalkozni, megszépíteni őket. A szalonban különleges szépítő kezeléseket, gépi fiatalító kezeléseket, testkezeléseket is alkalmazunk. Folyamatosan képzem magam, hogy bővíthessem tudásomat. Számomra lételem, hogy mindig tanuljak valami újat, amelyet alkalmazok a munkám során is.
Fontos számomra a Vendégek elégedettsége, hogy a nálam töltött idő, mind testi, mind lelki feltöltődést jelentsen számukra.

Árak
+36 70 629 1189
www.creamia.hu

Tamás Eszter

Kozmetikus és sminkes.

2014-ben végeztem a MOSZI Ipartestületi Szakközépiskolában, gyakorlatot Tóth Katalin aranykoszorús kozmetikus mester tanulójaként szereztem, azóta pedig folyamatosan képzem magam.

Hogy miért választottam ezt – az általam legszebbnek tartott – női hivatást és honnan a szakma szeretete?
Már kislány korom óta vonzott a kozmetikai szalonok nyugodt, csendes, illatos miliője, imádtam édesanyámat elkísérni a kozmetikusához: szemöldökfestés, arcmasszázs, színes, lehúzható pakolások, gyanta.
Kamaszként irigykedve néztem vidéki kozmetikusomat, ahogy frissen mosott textíliákkal felpakolva vidáman dolgozni megy. Biztos voltam benne: én nemcsak szépülni vágyom, én szeretnék másokat szépíteni!

Elsődleges célom az egészséges, harmonikus bőrállapot megteremtése, amely nem érhető el egyetlen kozmetikai látogatás alkalmával: küldetésemnek tartom, hogy vendégeimnek megtanítsam a helyes otthoni bőrápolás lépéseit, és szakszerű tanácsokkal lássam el őket.
Az életkornak és évszaknak megfelelő kezeléseimet a magyar Biola és a francia PHYT’S Biokozmetikumokkal végzem, hiszen számomra különösen fontos, hogy a bőr állapotát természetes összetevőkkel, mesterséges adalékanyagok nélkül javítsam. Azt vallom, hogy bár a gépi kezelések látványosak, az emberi kéz érintése és a jó energiák átadása nélkül egyetlen termék sem csodaszer.

Hihetetlenül jó érzés, amikor a vendégeim a székből felkelve kipihenten, feltöltődve távoznak vagy egy szépségüket kiemelő smink után fülig erő mosollyal néznek a tükörbe.

Várom a szépülni és feltöltődni vágyó hölgyeket és urakat korhatár nélkül az Art of Beauty szalonban.

Árak
+36 30 7771951

Nuray Anett

“Az egészséges, szép bőr soha nem megy ki a divatból”

Az egészséges, szép bőr az otthoni megfelelő bőrápolással kezdődik.
Kozmetikusként célom, hogy ez mindenki számára elérhető legyen és az általam alkalmazott kezelésekkel a lehető legjobb eredményt érjük el közösen.
Nem a tökéletesség fontos, hanem az egyéniség.
Egészséges bőr, apró hibákkal (ráncokkal) is lehet szép, pici odafigyeléssel.
Egyénre szabott, biztonságos kezelések bőrazonos hatóanyagokkal.

Árak
+36 20 596 4313